Смачно, швидко та просто: кращі мікрохвильовки у 2020 році

Перегляди: 500

Мікрохвильовки сьогодні здатні не тільки розморозити продукти та розігріти готові страви, а й замінити духові шафи. Експерти MagaZilla відібрали найпопулярніші моделі, які заслуговують на увагу жителів Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Caso IMCG 25

Інверторна мікрохвильова піч Caso IMCG 25 об’ємом 25 л вирізняється витонченим дизайном. Вона відмінно впишеться в інтер’єр в стилі мінімалізм або ар-деко. Дверцята відкидаються горизонтально, як у звичайній духовій шафі.

Модель обладнана потужним грилем. Керамічне дно сприяє рівномірному нагріванню. Передбачено LED-підсвічування внутрішнього простору, а також просту та інтуїтивно зрозумілу сенсорну панель управління з великим цифровим дисплеєм. Потужність становить 900 Вт. На вибір запропоновано 14 автоматичних програм НВЧ-печі та 6 програм для гриля.

Лайфхак! Щоб придбати техніку найвигідніше, можна порівняти вартість моделей на сайті https://m.ua/.

Samsung MC32K7055CT

Мікрохвильовка Samsung MC32K7055CT з грилем вражає, коли мова заходить про приготування здорових страв. У розпорядженні користувача — 20 автоматичних програм, функції розморожування та автоматичного розігріву. Технологія Hot Blast прискорює приготування їжі: потужні потоки гарячого повітря подаються безпосередньо на продукти, внаслідок чого вони готуються рівномірно. Фірмова технологія SLIM FRY дає змогу готувати без масла. Потужність НВЧ-печі становить 900 Вт. Об’єм — 32 л. Передбачено захист від дітей.

Kaiser M 2500 Em

НВЧ-піч Kaiser M 2500 Em гідно оцінять поціновувачі ретро-дизайну. Пристрій приваблює глянсовим корпусом графітового кольору з золотим оздобленням і металевою ручкою старовинного вигляду. Внутрішня камера об’ємом 25 л виготовлена ​​з нержавіючої сталі. Вона оснащена кварцовим грилем і вентилятором гарячого обдування (конвекцією).

Сенсорна панель управління Full Touch інтуїтивно зрозуміла. Передбачено 6 спеціальних режимів для приготування різних страв і 3 режими розморожування. Дверцята оснащено ефективним захистом від дітей.

Toshiba MW2-AC25TF BK

Мікрохвильова піч Toshiba MW2-AC25TF BK здатна замінити кілька побутових приладів на кухні, водночас вирізняється на тлі конкурентів привабливою ціною. Об’єм робочої камери — 25 л. Внутрішнє покриття стінок виготовлено з біокераміки, яка стійка до плям, пригорання та невибаглива в догляді. Передбачено гриль та конвекцію. Є функція розморожування й 8 вбудованих програм. НВЧ-піч самостійно підбирає один з п’яти рівнів потужності та час обробки продуктів. Модель оснащено блокуванням дверцят, що дає можливість убезпечити техніку від допитливих малюків.