Через Covid-19 у директорки, яка побувала на вчительській конференції, закрили Капітанівську школу

Перегляди: 2742

Капітанівську школу закрили на карантин через інфікування її директорки коронавірусом.

Про це повідомляє CBN з посиланням на facebook-сторінку Новомиргородської РДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За наявною інформацією, жителька смт. Капітанівка в період з 1 вересня перебуває у Києві. 7 вересня в приватній столичній лабораторії вона здала аналізи на наявність захворювання та отримала позитивний результат.

«З метою запобігання поширенню коронавірусною інфекції серед учнів та персоналу, рішенням від 9 вересня 2020 року №6 вирішено – припинити навчальний процесс в школі на період проведення протиепідемічних заходів (в термін 14 днів від останнього перебування хворої на роботі – до 15 вересня 2020 року). На даний час проводяться заходи щодо можливого поширення захворювання», – йдеться у повідомленні.

Наприкінці літа директорка Капітанівської школи брала участь у щорічній конференції вчителів Новомиргородського району. За інформацією власних джерел, на цьому заході не дотримувалися протиепідемічних заходів, зокрема, не використовували захисні маски. Тож скільки вчителів району нині інфіковані коронавірусом, стане відомо найближчим часом.