Екскерівник юстиції Кіровоградщині поновився на посаді через суд

Перегляди: 1584

Колишній керівник управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул поновився на посаді через суд.

Про це він написав у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Поки я відновлював свій стан здоров'я, не забарилося і рішення справедливої Феміди Отримали з колегами, які вирішили боротися за свої права, рішення суду про наші незаконні звільнення з юстиції. Мін'юст, який мав би бути символом законності, фактично зазнав фіаско і не може сьогодні називатися Міністерством справедливості!» - йдеться у дописі.

Вадим Гуцул зазначив: «Я та моїх 10 колег не просто мали ПРАВО на відновлення справедливості, а СКОРИСТАЛИСЬ ним. В області вже маємо чотири рішення про поновлення на посадах. І це лише початок, адже сотні людей в Україні продовжують боротись за справедливість».

«Усі чудово бачили та розуміли, що насправді ліквідації управлінь не було, - наголосив Вадим Гуцул. - Натомість відбувся процес реорганізації. Про це свідчить те, що держава не відмовилась від функцій територіальних органів юстиції, а лише поклала їх на міжрегіональні управління.

Дякую Адміністративному окружному суду за те, що визнав цей факт і констатував, що роботодавець мав би запропонувати всім людям, які підпадали під скорочення, рівнозначні посади в новоствореному органі. А цього, звісно не сталося, бо діяв принцип "свій-чужий"».

Нагадаємо, Кабінет Міністрів скоротив кількість управлінь юстиції з 27 головних територіальних до восьми міжрегіональних. Під ліквідацію потрапило й головне управління юстиції у Кіровоградській області.