Голова ОДА поділився враженнями про перші два тижні роботи (ФОТО)

Перегляди: 2513

Перші два тижні на посаді голови Кіровоградської облдержадміністрації були для Андрія Назаренка дуже насиченими.

Про це він написав у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні рівно два тижні з моменту мого призначення. 14 дуже насичених днів. За цей час поспілкувався з бізнесом, з громадськими активістами, з АТОвцями. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович показав мені, як у лікарні на Валах облаштовують новий діагностичний центр. Роботи там на фінішній прямій. І це добре, що кропивничани матимуть змогу комплексно обстежитися і пролікуватися», - йдеться у дописі.

Андрій Назаренко також провів прийом громадян. «Довіра і відкритість – це принцип роботи обласної влади», - наголосив він.

«Вчора була велика нарада з аграріями. Цьогоріч і коронавірус, і погодні умови підготували нам свої виклики. Але будемо працювати. Саме тому я вирішив актуалізувати антикризовий план. Закликав долучитися до нього всі сфери. Це буде пакет антикризових рішень на перші сто днів роботи моєї команди», - зазначив також голова ОДА.

«Кіровоградщина, люди, які тут живуть, мають відчути, що владі не байдуже, що влада є і вона працює ефективно», - резюмував Андрій Назаренко.

Нагадаємо, 27 серпня президент Володимир Зеленський представив у Кропивницькому новопризначеного голову Кіровоградської ОДА Андрія Назаренка.