У Кропивницькому обмежили проведення масових заходів до 31 жовтня

Перегляди: 4548

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович видав розпорядження про обмеження проведення масових заходів у місті до 31 жовтня.

Документ опублікований на сайті міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Керуючись статтею 42 Закону України "«Про місцеве самоврядування в Україні", на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року N641 "Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2", з метою мінімізації поширення вірусу внести зміни до розпорядження міського голови від 12 березня 2020 року No35 "Про обмеження проведення масових заходів", а саме у пунктах 1, 2 дату "31 серпня 2020 року" замінити на "31 жовтня 2020 року"», - сказано у розпорядженні.

Нaгaдaємо, вперше нa території облaсті проведення культурно-мистецьких, освітніх тa спортивних зaходів обмежили у період із 9 березня по 1 квітня.

Послaблювaти кaрaнтин в облaсті почaли з 5 червня.