На ток-шоу «Просто - не просто» озвучили головну проблему силовиків на виборах

Перегляди: 1067

Головна проблема силових структур під час проведення виборів – відсутність взаємодії.

Таку думку під час ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською висловив та голова обласного правління партії «Сила і честь» Олександр Скляревський, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Правоохоронні органи у виборчий період не працюють у команді, як потрібно. Не беруть на себе відповідальність. Коли стається конфліктна ситуація, як бійка в Олександрії, на місце направляють простих патрульних або дільничного. А, наприклад, процесуальний прокурор, прокурор міста сидять і з боку спостерігають, як розвернеться ситуація», - розповів колишній правоохоронець, додавши, що можна зробити крайніми рядових поліцейських.

Обговорюючи конфлікт і бійку, що сталась під час поділу Олександрії на округи, Олександр Скляревський зазначив, що СБУ, поліція, прокуратура повинні працювати в команді, не розтягувати на кілька місяців впровадження: «Три дні розслідування, і направили діло в суд. Через місяць – вирок. Всі б побачили, що у нас в країні є закон».

Він згадав 2004 рік Помаранчевої революції та вибори на сумнозвісному 100-му окрузі, роздачу грошей та «каруселі».

Гостями Дарини Романської також стали лідер міського осередку ПП «Наш край» Андрій Табалов, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев та лідер ГО «Команда Олександра Кіяшка» Олександр Кіяшко.

Вони обговорили питання фальсифікації виборів у минулому, нове виборче законодавство, особливості передвиборчої ситуації в Кропивницькому та Олександрії та до чого потрібно готуватися виборцям.

Ток-шоу «Просто – не просто. Місцеві вибори-2020: чи будуть фальсифікації» вийде в ефірі телеканалу «Вітер» сьогодні, 11 вересня, о 19:15.