«Просто – не просто»: хто виграє від падіння рейтингу провладної партії

Перегляди: 673

Від падіння рейтингу провладної партії виграють місцеві політики, які зможуть показати, що вже зробили, і знають, що треба робити далі, вважає лідер міського осередку ПП «Наш край» Андрій Табалов, передає кореспондент CBN.

За словами Андрія Табалова, люди повірили обіцянкам про великі зарплати та пенсії, достойну роботу, відсутність корупції, але чудес не буває: «Повинна бути дуже серйозна кропітка робота і причому багаторічна. Щоб досягти того, чого хотіли люди, коли голосували за Зеленського, треба років десять важкої праці, і в перші роки люди дякувати за це точно не будуть».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мені б хотілося, щоб партія влади не зійшла зі свого шляху реформ задля рейтингів на місцевих виборах, тому що зробити чесну країну без корупції набагато важливіше, ніж виграти місцеві вибори», - вважає Андрій Табалов.

На його думку, політичні процеси у Кропивницькому проходять більш цивілізовано, ніж в Олександрії.

«У нас немає людини, яка вже 22 роки стоїть у керма. У нас за 22 роки жоден міський голова не обирався вдруге. Тому я вважаю, що в цьому сенсі в Кропивницькому все набагато цивілізованіше і демократичніше», - зазначив він.

Андрій Табалов висловив сподівання, що вибори в обласному центрі пройдуть спокійно і в рамках чинного законодавства та норм поведінки в цивілізованому суспільстві.

Гостями Дарини Романської також стали голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев, голова обласного правління партії «Сила і честь» Олександр Скляревський та лідер ГО «Команда Олександра Кіяшка» Олександр Кіяшко.

Вони обговорили питання фальсифікації виборів у минулому, нове виборче законодавство, особливості передвиборчої ситуації в Кропивницькому та Олександрії та на які способи підкупу і порушення агітації очікувати цьогоріч .

Ток-шоу «Просто – не просто. Місцеві вибори-2020: чи будуть фальсифікації» вийде в ефірі телеканалу «Вітер» сьогодні, 11 вересня, о 19:15.