«Просто – не просто»: політичні сили Олександрії мають об’єднатися навколо однієї людини

Перегляди: 1399

Сьогодні Олександрія знаходиться в дуже плачевному стані.

Про це в ефірі ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською заявив громадський активіст Олександр Кіяшко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так він оцінює політичну ситуацію в місті і такими бачить перспективи місцевих виборів-2020.

«Сьогодні, на жаль, наше місто в дуже плачевній ситуації. Я назву речі своїми іменами. В нас намісник Путіна керує Олександрією. Ярий прихильник Лукашенка, який не соромиться висловлювати своє шанування диктатору. І він сьогодні керує Олександрією, і хоче вести кудись її надалі. Тому нашої філософією є те, що Олександрію конче потрібно звільняти від такої людини», – заявив лідер ГО «Команда Олександра Кіяшка».

Він закликав усіх політичних лідерів, політичні сили міста до об’єднання:

«Настільки серйозно і в корумпований спосіб сьогодні використовується діючою владою та її представниками адмінресурс, фальсифікації, що будь хто один – кандидат на міського голову чи політична сила – вони не будуть в силі переламати цю ситуацію. Тільки консолідація, об’єднання навколо однієї фігури на посаду міського голови буде найвдалішим кроком».

Олександр Кіяшко розповів про бійку, яка сталася під час поділу Олександрії на округи, та зазначив, що вже зараз більшість членів комісії – це люди міського голови Степана Цапюка, який 22 роки править Олександрією.

Гостями Дарини Романської також стали лідер міського осередку ПП «Наш край» Андрій Табалов, голова Приютівської ОТГ Андрій Коломійцев та голова обласного правління партії «Сила і честь» Олександр Скляревський.

Вони обговорили питання фальсифікації виборів у минулому, нове виборче законодавство, особливості передвиборчої ситуації в Кропивницькому та Олександрії та до чого потрібно готуватися виборцям.

Ток-шоу «Просто – не просто. Місцеві вибори-2020: чи будуть фальсифікації» вийде в ефірі телеканалу «Вітер» сьогодні, 11 вересня, о 19:15.