«Олександрія» поступилася «Минаю»

Перегляди: 953

У матчі другого туру чемпіонату Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався із сенсаційним переможцем Першої ліги минулого сезону – ФК «Минай», і дебютанти УПЛ здобули сенсаційну перемогу з рахунком – 1:0, повідомляє кореспондент CBN.

Матч відбувся за присутності глядачів, яких допустили на трибуни стадіону «Авангард» за медичним протоколом – двадцять п’ять відсотків від загальної кількості місць на арені. Хоча про жодну соціальну дистанцію мови не йшло. Глядачі розташувалися загальною групою без захисних масок й палко підтримували номінальних господарів поля, для яких ця гра була дебютною в елітному дивізіоні. Адже попередній матч «Минаю» у першому турі було перенесено через спалах короновірусу в ФК «Львов». І дебют для представників Закарпаття вийшов вдалим.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Потрібно зазначити, що тритижнева перерва через матчі збірної України точно не пішла на користь олександрійцям. Якщо в першому турі проти «Маріуполя» ми бачили класну, налаштовану на перемогу команду, то сьогодні гравці «Олександрії» виглядали млявими, безініціативними й не налаштованими на серйозну боротьбу.

Можливо, хлопці Володимира Шарана недооцінили своїх суперників. Та факт залишається фактом. За весь матч дійсно небезпечних моментів біля воріт господарів гості майже не створили. По справжньому голкіпер минайців Андрій Попович вступив у гру лише пару раз наприкінці зустрічі, коли наші земляки вже відчайдушно намагалися відігратися.

Єдиний же гол в цьому протиборстві був забитий в першому таймі. І створили його два досвідчені новачки «Минаю». Денис Кожанов зробив націлену передачу від кутової позначки, а Антон Шиндер виграв боротьбу у захисників і головою вразив ворота Юрія Паньківа.

Далі підопічні Василя Кобіна, який, до речі, не має відповідної ліцензії для керування командою вищого дивізіону, не особливо напружувалися в атаці, зосередившись на захисті власних воріт. В олександрійців же, до розпачі їх вболівальників, не знайшлося аргументів для того, щоб здобути бодай одне очко. Тож, у підсумку, неочікувана поразка ФК «Олександрія» й сенсаційна перемога «Минаю» – 1:0.