До проведення Дня міста Кропивницького, «Вересневих самоцвітів» та AgroЕxpo-2020 висунули вимоги

Перегляди: 4156

Проведення трьох масштабних заходів – театрального фестивалю «Вересневі самоцвіти», святкування Дня міста Кропивницького та міжнародної агропромислової виставки AgroЕxpo-2020 - можливе лише за умови чіткого дотримання протиепідемічних заходів та чинного законодавства.

Про це заявили в Держпродспоживслужбі області, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Серед вимог:

- дотримання між учасниками/відвідувачами дистанції не менше ніж 1,5 метру;

- знаходження не більше 1 особи на 5 м² площі;

- щоденний температурний скринінг усіх працівників та суб’єктів підприємницької діяльності та недопущення до участі у заході осіб з температурою тіла понад 37,2°C або ознаками респіраторних захворювань;

- організація місця для обробки рук спиртовмісними антисептиками.

Відвідувачі повинні допускатися до ярмарку при наявності правильно одягненої (закриті ніс та рот) захисної маски, а всі учасники мають бути в захисній масці та одноразових рукавичках.

Вологе прибирання контактних поверхонь з використанням миючих та дезінфікуючих засобів треба проводити кожні дві години, а також наприкінці кожного робочого дня тощо.

Конференц-зали повинні постійно провітрюватись, а після закінчення презентацій, обговорень і засідань - прибиратися, контактні поверхні стільців, столів, технічної апаратури – дезінфікуватися.

Окремо перевірятимуть якість та безпечність харчових продуктів, що будуть представлені на заході, слідкуватимуть за станом тварин. Встановлені вимоги й до реалізації рослин і рослинних продуктів, рекламування насіння сільськогосподарських культур та садивного матеріалу плодових і ягідних культур. Ознайомитися з вимогами можна за цим посиланням.

До учасників святкування Дня міста - закладів громадського харчування – теж є вимоги.

Окремо визначили рекомендації з організації протиепідемічних заходів під час культурно-мистецьких заходів відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України.

День міста в Кропивницькому відзначатимуть 19-20 вересня, «Вересневі самоцвіти» пройдуть 23-27 вересня, AgroЕxpo - 30 вересня - 3 жовтня.