Кропивницький візьме участь у всесвітній акції прибирання

Перегляди: 837

Кропивницький приєднається до Всесвітнього дня прибирання, який у світі проведуть 19 вересня, передає CBN.

18 вересня центральною локацією у Кропивницькому з 13:00 до 15:30 стануть Фортечні вали.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Викидайте побутове сміття лише в смітники і не забувайте викидати сміття з життя і серця. З 15 по 19 вересня давайте приберемо для себе за тими, кому не пощастило з вихованням, і про смітники вони не знають. А собі будемо візуалізувати, що так розчищаємо зайве з власного життя», - прокоментувала координаторка всеукраїнського молодіжного руху Let’s do it Ukraine в області Євгенія Ткаченко.

Учасниками World Cleanup Day вже стали такі відомі українці, як Alyona Alyona, Джамала, Наталка Карпа, Jerry Heil, Willarmex (Артем Мєх), блогери Сабіна Мусіна, Топ Тім, Бічолла, ведучі Марія Мельник та Ілля Ярема.

Цього року акція відбудеться з дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковою вимогою є наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції. У зв'язку з цим рух Let’s do it Ukraine пропонує три форми участі: індивідуальне прибирання певної території, цифрове очищення власних гаджетів та фіксацію забруднених й очищених територій у безкоштовному мобільному додатку TrashOut.