На Кіровоградщині майже вся зміна районної «швидкої» пішла на самоізоляцію

Перегляди: 6363

В одному з районів Кіровоградщини майже вся зміна служби «103» пішла на самоізоляцію через зараження коронавірусом.

Про це у Facebook написала заступниця головного лікаря у ТМО Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області Тамара Беспалова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дописі, зокрема, сказано: «Повідомляю, що в одному з найбільших районів нашої області на самоізоляцію (14 днів) змушені піти працівники екстреної медичної допомоги (для тих, хто ще досі не в темі, - служба "103"), майже вся зміна!»

За даними Беспалової, медики виїхали на серцевий напад. Однак люди, які викликали швидку, приховали інформацію про температуру в хворої.

«У хворої підтвердився коронавірус, але пізніше і бригада відпрацювала зміну і наступну зміну з іншими працівниками. Уявляєте! Вони приїздили і до інших хворих, що викликали 103! Можливо, і до ваших діточок», - зазначила Тамара Беспалова.

Вона порадила спочатку звертатися до сімейного лікаря. «Це не перший випадок, але масовий, і бригад там мало, і немає кому замінити! А уявіть маленький район, де одна, одна бригада! Що ви будете робити, якщо припече?» - сказано також у дописі.

Тамара Беспалова не уточнила CBN, про який саме район ідеться у її пості.