Ресторатори Кропивницького розповіли, чим пригощатимуть на фесті вуличної їжі

Перегляди: 858

Ресторатори Кропивницького розповіли, як у рамках всеукраїнського свята театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» пройде фестиваль вуличної їжі, передає кореспондент CBN.

За словами президентки Клубу рестораторів Ірини Маркової, це перший подібний захід з початку карантину. В ньому братимуть участь 11 закладів харчування. Кожен готуватиме свої страви, а також автентичні. Їх у своїх експедиціях Кіровоградщиною протягом двох років збирали учасниці проєкту «Баба Єлька».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Так, «Черчілль-паб» пригощатиме бабкою з яблук, кафе «Зефір» - налисниками з творогом, кафе «Амшер» - рибними котлетами, кав’ярня «Єлизавета» - плачиндами, «Авокадо-кейтерінг» - хрустиками з буряковим соком.

Все це та багато іншого можна буде скуштувати у Ковалівському парку, де ресторатори працюватимуть з 24 по 27 вересня та пригощатимуть відвідувачів з 11 до 22 години.

До участі у фестивалі вуличної їжі долучилися і волонтери, які допомагатимуть відвідувачам сортувати і прибирати після себе сміття.

Щоб люди не заразилися на Covid-19 чи не отруїлися, дотримання усіх необхідних норм контролюватимуть фахівці Держпродспоживслужби.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.