Мін’юст призначив нового начальника кропивницького СІЗО

Перегляди: 2055

Сьогодні, 17 вересня, в. о. начальника Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції Андрій Явтушенко представив колективу державної установи «Кропивницький слідчий ізолятор» начальника установи, підполковника внутрішньої служби Романа Чабаненка.

Про це йдеться у повідомленні Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Андрій Явтушенко у своїй промові відзначив, що сподівається на те, що кадрові зміни позитивно вплинуть на результати роботи, а злагодженість дій співробітників та керівника установи дозволить досягнути значних професійних успіхів.

Він визначив пріоритетні напрямки роботи в діяльності установи, особливо «в частині удосконалення житлово-побутових умов осіб, узятих під варту та умов для несення служби персоналом».

Роман Чабаненко подякував за висловлену довіру і пообіцяв виправдати покладені на нього сподівання та докласти всіх можливих зусиль для розвитку установи.

Нагадаємо, нaчaльнику держaвної устaнови «Кропивницький слідчий ізолятор» оголосили про підозру у вчиненні кримінaльного прaвопорушення, передбaченого ч. 2 ст. 367 (службовa недбaлість) Кримінaльного кодексу Укрaїни, що призвело до бунту ув’язнених.