Мер Кропивницького закликав дотримуватися карантинних вимог на Дні міста (ВІДЕО)

Перегляди: 729

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович закликав містян максимально відповідально поставитися до карантинних заходів у суботу, 19 вересня, під час святкування Дня міста.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вересень для нашого міста - час знакових подій, - сказав Андрій Райкович. - Завтра ми відзначаємо День міста, через кілька днів - ювілейні “Вересневі самоцвіти”. Завершує цей марафон міжнародна виставка “АгроЕкспо”. Ми звикли відзначати ці заходи масштабно і велелюдно, але зараз живемо в умовах коронавірусного карантину. І наявна порівняно спокійна епідеміологічна ситуація, поки наше місто перебуває в "зеленій зоні", не повинна нас розхолоджувати. Навпаки - дуже прошу вас уже завтра, під час святкування Дня міста, дотримуватись усіх, повторюю, усіх карантинних заходів. Обов'язково вдягніть маски, особливо на концертних заходах. Дотримуйтесь безпечної соціальної дистанції. З розумінням поставтеся до прохань волонтерів пройти скринінг, вдягнути браслет і не скупчуватись навколо фотозон, на концертних майданчиках у парках, по Дворцовій та на площі Героїв Майдану. Після святкування Дня міста, футбольного матчу, театрального свята, агровиставки всі повинні залишитися здоровими. Але це - не просто наша спільна мета, а й спільні зусилля. Тому звертаюсь також до працівників поліції, до санітарних служб, до організаторів усіх заходів: бути в ці дні партнерами, більше комунікувати з містянами, інформувати про дотримання санітарних вимог».

https://www.facebook.com/425169784333498/videos/324501852107256/