«Просто – не просто»: День міста. Як відсвяткувати гарно та безпечно

Перегляди: 711

Свято міста повинно відбутися з мінімальними ризиками для здоров’я людей.

Про це під час час ток-шоу Дарини Романської «Просто – не просто» розповіла радниця міського голови Кропивницького, учасниця оргкомітету з підготовки Дня міста Євгенія Шустер, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Всі служби і всі рівні влади працюють так, щоб свято відбулося. Завдання і вимога міського голови до всіх була такою: щоб ми комунікували з усіма службами, поліцією, медиками. Ми весь час думали над тим, як викласти усі заходи, локації, щоб мінімізувати будь-які ризики. Тому вперше в цьому році на локаціях у нас працюватимуть волонтери», - розповіла Євгенія Шустер.

Вона зазначила: «Якщо ми хочемо свята і бути здоровими не лише в День міста, а й на "Вересневих самоцвітах" і під час AgroExpo, ми всі повинні гарно виконати одне спільне завдання – дотримуватись норм карантину».

У ток-шоу також взяли участь керівниця міського управління культури і туризму Анна Назарець, директорка музичної школи №1 імені Генріха Нейгауза Євгенія Малявкіна та керівник міського управління капітального будівництва Сергій Білоконь.

Вони розповіли про відродження архітектурної перлини Кропивницького - будинку, який раніше належав родині Юлія Мейтуса. Які умови для проведення культурних та громадських заходів створили у Центрі надання адмінпослуг, який відкриють у День міста, як триває реконструкція вулиці Полтавської, які медичні подарунки до свята отримали містяни. І, звичайно, що чекає на кропивничан на різних локаціях святкування.

Ток-шоу «Просто – не просто. Як зміниться Кропивницький після Дня міста?» вийде в ефірі телеканалу «Вітер» сьогодні, 18 вересня, о 19:15.