«Просто – не просто»: як Кропивницький святкуватиме свій день народження

Перегляди: 957

Вперше з 2004 року Кропивницький святкуватиме свій день народження у ситуації пандемії та карантину.

Що вдалося включити у програму святкування, а чого, вже традиційного, в ній не буде, під час ток-шоу Дарини Романської «Просто – не просто», розповіла керівниця міського управління культури і туризму Анна Назарець, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«День міста буде! Ми почали готуватися до його проведення ще у травні і проведемо з дотриманням усіх необхідних карантинних заходів. Чого не буде? Не буде традиційних пригощань пирогом та смаколиками, а також виступів наших талановитих дітей. Розбудить наше місто автомотопробігом Кропдрайв, нагородимо найдостойніших городян, відкриємо Центр надання адмінпослуг, на площі Героїв Майдану кропивничани побачать виставку автомобілей, яка завжди користується успіхом. Буде фестиваль байкерів, фотозони на Дворцовій, концерт на Театральній площі і багато іншого», — розповіла Анна Назарець.

У ток-шоу також взяли участь радниця міського голови Кропивницького, учасниця оргкомітету з підготовки Дня міста Євгенія Шустер, директорка музичної школи №1 імені Генріха Нейгауза Євгенія Малявкіна та керівник міського управління капітального будівництва Сергій Білоконь. Вони розповіли про відрождення архітектурної перлини Кропивницького — будинку, який раніше належав родині Юлія Мейтуса.

Що за умови для проведення культурних та громадських заходів створили у Центрі надання адмінпослуг, який відкриють у День міста, як триває реконструкція вулиці Полтавської, які медичні подарунки до свята отримали містяни. І, звичайно, що чекає на кропивничан на різних локаціях святкування.

Про все це — у ток-шоу «Просто – не просто. Як зміниться Кропивницький після Дня міста?», яке вийде в ефірі телеканалу «Вітер» сьогодні, 18 вересня, о 19:15.