«Вітер» та I see you створили відеоролики до Дня міста Кропивницького та ювілею «Вересневих самоцвітів» (ВІДЕО)

Перегляди: 1649

Два презентаційні відеоролики до дня міста та ювілею «Вересневих самоцвітів» створив продакшн «I see you».

Над ними працювали впродовж трьох місяців, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хронометраж однієї стрічки — майже 10 хвилин. Відео про місто представляє його історію та архітектуру. У ролику про «Вересневі самоцвіти» можна побачити людей, які брали участь в організації та проведенні фестивалю. Через нестачу архівних відеоматеріалів створити його було найскладніше.

«Ідея про створення фільму прийшла ще на початку червня місяця. Ми почали розкручувати плани, сценплани, місця, де будемо знімати. Що можливо було б вигідно показати, що не хотілося б показувати. Але хотілось побільше атмосфери самого міста передати. Не просто там гарні плани, хотілось багато людей», — розповів оператор-постановник Микола Головко.

«Мабуть, коли робили фільм про місто, складного в принципі не було нічого, тому що місто наше — воно під боком, так би мовити. Ми будь-якого дня можемо вийти, познімати нашу архітектуру, яка збереглася на щастя. А от коли виготовляли фільм про «Вересневі самоцвіти» до річниці, були дуже великі складнощі з тим, що в наявності є невелика кількість матеріалів. Ми дуже сподівалися, що у нас буде можливість взяти історичні відео там якісь, а наразі довелося обходитися лише старими фотографіями», — наголосила режисерка-постановниця Катерина Мурована.