У Кропивницькому відкрили Центр надання адмінпослуг (ФОТО)

Перегляди: 1950

У Кропивницькому сьогодні, 19 вересня, урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг, передає кореспондент CBN.

«Прозорий офіс» служитиме не тільки кропивничанам, а й жителям області. Головним натхненником створення нового сучасного центру надання адміністративних, соціальних, дозвільних послуг людям став міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він висловив щиру вдячність будівельникам: «Я хочу звернутися зі словами великої вдячності до тих, хто побудував цей офіс, де кропивничани надзвичайно швидко та в повному об’ємі отримуватимуть усі необхідні їм послуги.

В цьому приміщенні-красені, соціально важливому об’єкті будуть надаватися 320, а взагалі 370 послуг. Надзвичайно важливо, що ці послуги отримуватимуть люди будь-якого віку, і стан їхнього здоров’я ніяк не впливатиме на якість надання послуг. Все, що робиться в місті, робиться для громади. Це наш спільний проект, це наше спільне досягнення».

За його словами, проект коштував 75 мільйонів гривень, з яких держава надала 25, 10 – міжнародні фінансові структури, ще 35 – гроші кропивницької громади.

Під час відкриття почесними грамотами нагородили людей, які були дотичні до будівництва «Прозорого офісу», та працівників ЦНАПу.

Першим протестував можливості «Прозорий офіс» майстер спорту міжнародного класу з плавання, чемпіон Європи, призер паралімпійських ігор та чемпіонату світу Андрій Деревінський.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN