Кіровоградщині потрібна професійна влада: ОПЗЖ представила своїх кандидатів на місцевих виборах

Перегляди: 6673

Конференція Кіровоградської регіональної організації партії «Опозиційна платформа – За життя», яка відбулася 19 вересня, була присвячена висуванню кандидатів у депутати місцевих рад, на посади голів міст, селищ та об’єднаних територіальних громад. Серед цих кандидатів – багато відомих і професійних людей. Знайомтесь.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Список кандидатів в обласну раду очолив Сергій Ларін, член політради партії «Опозиційна платформа – За життя», голова Кіровоградської ОДА в 2010-2013 роках, народний депутат України III, IV, V, VI, VIII та IX скликань. Ця людина відома в нашій області своїми добрими справами. Саме він очолює обласну організацію партії і веде на вибори свою команду.

Серед кандидатів – три почесних громадяни нашого обласного центру. Віктор Михайлович Мягкий – заслужений лікар України, який зробив 16 тисяч операцій, його методи використовують у Київському та Московському НДІ, в Київському, Дніпропетровському, Запорізькому медінститутах, у закордонних клініках. Юрій Васильович Любович – більше 20 років був директором Кіровоградського музучилища, з 1978 року – художній керівник Кіровоградського міського муніципального камерного хору, з 1998 року – жіночого хору PRIMA VISTA, заслужений діяч мистецтв України. Олександр Сергійович Симоненко – український трековий велогонщик, заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських ігор в Сіднеї, чотирикратний чемпіон світу, багаторазовий переможець чемпіонатів України, визнаний кращим спортсменом року в Україні в 2001-му, полковник прикордонних військ, має 26 років вислуги.

Серед кандидатів від цієї партії йдуть на вибори науковці Центральноукраїнського державного педуніверситету ім. Винниченка – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри Олександр Рацул та заслужений працівник культури України, доцент кафедри, художній керівник народного ансамблю бального танцю «Kонвалія» Ігор Спінул – його колектив виборов сотні призів і медалей на чемпіонатах і турнірах. А ще в команді - Максим Линченко, заступник декана, кандидат філософських наук, доцент Центральноукраїнського техуніверситету.

Освітянську галузь у цій потужній команді також представляють голова міської профспілки працівників освіти і науки Кропивницького Олександр Дзюба та чотири директори шкіл – Лілія Матяшова (НВО №25), Анна Ніжнікова (НВО №32), Наталя Шевченко (НВО №17) та Наталя Дзюба (гімназія ім. Олени Журливої) – всі з Кропивницького. До речі, Анна Ніжнікова вже 25 років керує зразковим хореографічним ансамблем «АнютА», а Наталя Дзюба успішно працювала заступником міського голови Кропивницького.

Є серед кандидатів від ОПЗЖ і ті, хто має досвід у керівництві районами – Віктор Луценко свого часу керував Компаніївською райдержадміністрацією, Анатолій Мірошник – Світловодською РДА, Василь Скляренко очолював Олександрівську районну раду.

Олександр Корнюша, який має досвід роботи в якості голови Кіровської в Кіровограді райради, працював директором департаменту інфраструктури та промисловості Кіровоградської ОДА, ще й носить звання майстра спорту СРСР, він переможець першостей Союзу та Європи з класичної боротьби. В команді саме він займатиметься надважливими для області та міст питаннями ЖКГ.

Вадим Волканов має досвід роботи у виконкомі Кіровської райради Кіровограда, заступником міського голови в обласному центрі, зараз працює заступником начальника в Головному управлінні Держпродспоживслужби в області. Депутат Кіровоградської облради, очолює обласну федерацію боксу. Свого часу на Турнірі найсильніших в СРС зайняв друге місце. У професійному боксі провів 13 боїв, був чемпіоном України, чемпіоном Східноєвропейського бюро.

Питаннями спорту та молоді займатиметься також Світлана Верхоланцева, головний фахівець Кіровоградського обласного центру «Спорт для всіх», яка нагороджена званням заслуженого працівника фізкультури і спорту України.

Анатолій Ларін – депутат міської ради, відомий в області як кваліфікований юрист, який допомагає людям виборювати законні права. Делегати конференції одностайно проголосували за його кандидатуру як кандидата на посаду міського голови Кропивницького.

Михайло Литвиненко, якого пропонують в депутати Світловодської міськради Олександрівського району, генеральний директор групи компаній ТОВ «Дніпроенергобудпром», депутат Світловодської міськради VI скликання. Він за короткий час із занедбаного заводу зміг зробити потужне підприємство.

Соцзахистом у майбутній команді ОПЗЖ займатимуться кандидати в депутати Олег Бердніков та Дмитро Захарчук, директор та заступник директора територіального центру соціального обслуговування в Кропивницькому.

На посаду міського голови Знам’янки конференція висунула Андрія Тесленка, який працював свого часу секретарем міськради Знам’янки, першим заступником голови партії «Опозиційний блок» в області, помічником народного депутата.

Жіноцтво нашого регіону представлятиме в команді опозиціонерів Ліра Ільченко, яка очолює на Кіровоградщині ГО «Жінки за мир» і працює помічником народного депутата. Свого часу саме під її керівництвом «Гаряча лінія Сергія Ларіна» стала дієвим інструментом контролю за роботою чиновників області.

І це далеко не повний список тих достойних, професійних людей, які йдуть на місцеві вибори в єдиній і згуртовані команді, очолюваній Сергієм Ларіним. Сергій Миколайович звернувся до тих, за кого голосувала конференція, зі словами: «Разом ми – сила! Мир – Україні! Розвиток – Кіровоградщині!»

Марина Вєтрова