Один із головних опонентів мера Олександрії не балотуватиметься на міського голову (ВІДЕО)

Перегляди: 2631

Голова ГО «Думка громади Олександрії», блогер Олександр Кіяшко не балотуватиметься на посаду міського голови Олександрії.

Про це він заявив у відеозверненні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мене звати Олександр Кіяшко, і я буду балотуватися на посаду міського голови Олександрії. Саме ці слова ви сподівалися від мене почути», - сказав Кіяшко.

«Вчора нашою командою було обговорене дане питання і прийняте по ньому остаточне рішення <...> Виконуючи свої обіцянки і в першу чергу думаючи про майбутнє нашого міста, відкидаючи особисті амбіції, я прийняв рішення, яке одноголосно підтримала моя команда. Я, Кіяшко Олександр, не буду висувати свою кандидатуру на посаду міського голови міста Олександрії на виборах 25 жовтня 2020 року. Разом з нашою командою ми прийняли рішення підтримати єдиного кандидата на посаду міського голови Сергія Кузьменка», - додав він.

https://www.facebook.com/100005192861009/videos/1455464381303310

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Два основні претенденти на посаду міського голови Олександрії - ексголова ОДА Сергій Кузьменко та чинний мер Степан Цапюк, який балотуватиметься вп’яте.

Олександр Кіяшко - один з головних публічних опонентів Степана Цапюка протягом останніх трьох років.