Ветерани війни на Сході можуть скористуватися безкоштовною реабілітацією

Перегляди: 593

Ветеранів АТО/ООС та постраждалих учасників Революції Гідності запрошують скористатися послугами з санаторно-курортного лікування та психологічної реабілітації, передає CBN з посиланням на Міністерство у справах ветеранів.

Щоб отримати путівку у санаторій необхідно звернутися до районного органу соціального захисту за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Треба подати наступні документи (паспорт та оригінали мати при собі): заяву, копію відповідного посвідчення (особи з інвалідністю внаслідок війни, учасника бойових дій, учасника війни, постраждалого учасника Революції Гідності), копію документа, що підтверджує безпосередню участь ветерана в антитерористичній операції чи заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (для учасників АТО/ООС).

Для отримання путівки до санаторію додатково подаються: копія військового квитка (за наявності), медична довідка лікувальної установи за формою № 070/о.

Більше подробиць та орієнтовний перелік закладів санаторно-курортного лікування та психологічної реабілітації можна отримати за посиланням: