«Олександрія» розгромила СК «Дніпро-1»

Перегляди: 1419

У матчі 4-го туру Української Прем'єр-Ліги підопічні Володимира Шарана впевнено переграли суперників із Дніпра - 4:1, передає CBN.

Інтрига протистояння була чималою. «Олександрія» зазнала дві поразки поспіль, а дніпряни після невдалого старту навіть змінили головного тренера. Хорват Ігор Йовічевіч прийшов на зміну Дмитрові Михайленку. Тож, ціна перемоги була дуже високою. Володимир Шаран вирішив зіграти в два форварди - Сітала та Безбородька. Натомість, декілька лідерів господарів - Банада, Ковалець, Паньків - із різних причин залишилися в запасі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дебют зустрічи для господарів був дуже вдалим. Олександрійці відразу притисли дніпрян до їх воріт. Чи не перша атака господарів стала результативною. Денис Безбородько отримав передачу на хід і несподівано пробив метрів з вісімнадцяти. Голкіпер гостей Богдан Сарнавський не встиг зреагувати на постріл форварда в ближній кут - 1:0. Хлопці Володимира Шарана не зупинилися, й через декілька хвилин Махновський вже рятував свою команду після ударів Максима Третьякова та добивання Артема Сітала. На жаль, автор голу Безбородько швидко отримав травму й був замінений на молодого чемпіона світу серед 20-річних Дениса Устименка. І Денис чи не першим дотиком мав шанс забити, але м'яч пройшов повз дальню стійку воріт дніпрян.

Гості ж особливо воротам Олега Білика не загрожували, хоча й намагалися швидко вибігати в контратаки. А господарі вже в середині першого тайму провели другу вимушену заміну. Артема Гордієнка, який був чи не найкращим на полі, через ушкодження змінив Євген Банада. Ну а на 37-й хвилині дніпряни порушили правила повз свого штрафного майданчика. Удар зі стандарту Максима Третьякова метрів із 17-ти вийшов поверх стінки точно у верхній кут - 2:0.

Далі матч перейшов у більш спокійне русло. Хоча вже в компенсований до першого тайму час обвідний удар Дениса Мирошниченка ледь не влучив у ціль й не потроїв рахунок. Тож, перший тайм завершився за подвійною перевагою господарів - 2:0.

На початку другого тайму ще один гольовий момент не використав Устименко, який не влучив у ближній кут з близької відстані. Потім декілька нагод було в дніпрян. Захист та Олег Білик зіграли надійно. А на 58-й хвилині господарі забили третій гол. Після подачі зі штрафного з правого флангу головою пробив Євген Банада. М'яч улучив у стінку, від неї - в голову Олександра Сватка, який вразив власні ворота - 3:0.

Продовжив погром бідолашних хлопців Ігоря Йовічевіча на 70-й хвилині Валерій Лучкевич. Хавбек господарів блискуче пробив у дальню дев'ятку з правого кута штрафного майданчика - 4:0. Та все ж гостям вдалося забити гол престижу. Відзначився Володимир Адамюк, який вразив ближній кут метрів із 18-ти. Фінальний свисток зафіксував надупевнену за грою та результатом перемогу команди Володимира Шарана - 4:1.