В обласному осередку «Європейської Солідарності» прокоментували відмову в реєстрації (ВІДЕО)

Перегляди: 2255

Рішення Добровеличківської ТВК про відмову у реєстрації списку «Європейської Солідарності» до ради громади вважаємо цілеспрямованою політичною атакою проти нашої політичної сили.

Таку заяву зробив голова Кіровоградської терорганізації партії «Європейська Солідарность» Сергій Коваленко, передає CBN з посиланням на сайт організації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, 24 вересня місцевий осередок «ЄС» подав список кандидатів до ради Добровеличківської територіальної громади на вибори до місцевих рад, що відбудуться 25 жовтня.

ТВК надала відповідну довідку про прийняття документів. 25 вересня Добровеличківська ТВК прийняла рішення про відмову «ЄС» у реєстрації. За протоколом - рішення було прийнято одноголосно членами комісії.

«Вважаємо, що протокол Добровеличківської ТВК від 25 вересня сфальшовано. Ми вже направили відповідну заяву до Національної поліції.

Відповідно до Виборчого кодексу, Кіровоградська територіальна організація політичної партії "Європейська Солідарність" оскаржить рішення Добровеличківської територіальної виборчої комісії у судовому порядку.

"Європейська Солідарність" єдина опозиційна проєвропейська парламентська політична сила, що відстоює демократичні цінності», - заявив Сергій Коваленко.