«Інгулець» зіграв унічию з ковалівським «Колосом»

Перегляди: 583

В гостях команда Сергія Лавриненка розійшлася нульовим миром із учасником Ліги Європи, передає CBN.

Матч пройшов за абсолютно рівної гри, яка переважно проходила між штрафними майданчиками. Небезпечних моментів суперники створили обмаль. Активізувалися команди ближче до фінального свистка, коли обидва тренери провели заміни.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підсилив гру гостей Артем Щедрий. Саме після його передачі мав забивати Євген Запорожець, але з меж штрафної пробив вище. Господарі відповіли потужним ударом Володимира Лисенка, який замінив ще одного досвідченого майстра Євгена Селезньова. На «постріл» Лисенка зреагував голкіпер «Інгульця» Богдан Шуст. І більше до фінального свистка конкуренти нічого не створили - 0:0.

Тож, команда Сергія Лавриненка, слідом за «Десною», відібрала очки в ще одного учасника єврокубків - ковалівського «Колоса». Після 4-х турів «Інгулець» має 3 очки й посідає 10-ту сходинку турнірної таблиці. А вже цієї середи, 30 вересня, в Кубку України «Інгулець" на КСК «Ніка» зіграє з земляками із ФК «Олександрія».