Колишній СБУшник, чинний нардеп та інші: хто очолює виборчі списки до Кіровоградської облради

Перегляди: 3464

Офіційної інформації про зареєстрованих кандидатів на місцевих виборах поки немає, однак у розпорядженні CBN є партійні списки до Кіровоградської обласної ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На чолі списку «Батьківщини» - чинний голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

На першому місці у списку «Опозиційної платформи - За життя» - колишній голова Кіровоградської ОДА, а нині - народний депутат Сергій Ларін.

Партію пенсіонерів України до облради веде директор Кіровоградського психоневрологічного інтернату Сергій Яковенко.

На чолі радикалів - керівник ГО «Федерація Захисників України», колишній народний депутат Дмитро Лінько.

«Партію мерів» «Пропозицію» очолює керівниця юридичного управління виконкому міськради Кропивницького Марина Смаглюк.

На першому місці у списку «слуг народу» - колишній керівник УСБУ в Кіровоградській області, нині - директор ТОВ «Агентство безпеки “Альфа-Центр”» Сергій Шульга.

Перше місце у списку партії «За майбутнє» дісталося екснардепу, комерційному директору ТОВ «Торговий дім “ГРАНД -ТРЕЙД”» Олександру Горбунову.

Список «Нашого краю» очолює директор КП «Регіональна інформаційні-поліграфічна агенція», нинішній депутат облради Олександр Чудний.

Партію Петра Порошенка «Європейська солідарність» веде директор департаменту надання адміністративних послуг міської ради міста Кропивницького Сергій Коваленко.

На першому місці у «Перспективи міста» - ФОП Андрій Стрижаков.

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори.