Тренер «Олександрії» став найкращим тренером четвертого туру УПЛ

Перегляди: 856

Тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран став найкращим тренером четвертого туру Української Прем’єр-Ліги.

Таке рішення прийняла експертна рада всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу за підсумками матчів четвертого туру української Favbet Ліги сезону 2020/21, повідомляє прес-служба ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У четвертому турі Української Прем’єр-Ліги «Олександрія» на власному полі впевнено переграла «Дніпро-1» - 4:1.

На думку експертної ради всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу, саме наставник олександрійців Володимир Шаран проявив себе з найкращого боку серед усіх колег. До уваги бралися важливість та несподіваність результату, адже олександрійці програли два попередні матчі й не забили жодного голу, незручність суперників, які в минулому чемпіонаті двічі були сильнішими за ФК «Олександрія», грамотне керування командою, де відбулися зміни в складі та тактична перебудова й грамотне реагування на хід подій, коли, незважаючи на травми, господарі поля продовжували домінувати й досягли відмінного результату.

Головний тренер ФК «Олександрія» отримав найвищі оцінки від експертів і за середнім балом став найкращим тренером УПЛ за підсумками четвертого туру української Favbet Ліги сезону 2020/21.