У Кропивницькому встановили першу камеру відеоспостереження, яка фіксуватиме перевищення швидкості (ФОТО)

Перегляди: 10159

На вулиці Холодноярській у Кропивницькому встановлюють камеру відеоспостереження, яка фіксуватиме перевищення швидкості.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цю камеру відеоспостереження безкоштовно надала київська компанія «Інженіринг-аналітика». Її спеціалісти і встановили цей прилад на вулиці Холодноярській. Друга, теж безкоштовна, днями зʼявиться на Бобринецькому шляху. Правда, її надасть і встановить уже інша фірма. Обидві камери поки що працюватимуть у тестовому режимі.

Система повністю автоматизована. Обидві камери фіксуватимуть перевищення швидкості і відправлятимуть цю інформацію до поліції

За словами начальника відділу з питань запобігання і виявлення корупції та взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами міськради Кропивницького Олександра Шишка, якщо протягом найближчого місяця камери себе покажуть добре, то міська рада закупить ще й третю камеру. Одна така система коштує 940 тисяч гривень.