Тренерка з художньої гімнастики з Кропивницького п’ятий рік бореться з раком і потребує допомоги

Перегляди: 8723

Тренерка-хореограф Ольга Гейдарова (ДЮСШ №3) потребує допомоги на лікування злоякісних пухлин молочної залози та лівої легені.

Про це CBN розповіли друзі Гейдарової.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ольга Гейдарова - чудова дружина, має трьох доньок, наймолодшій - п’ять років. Але, крім цього, у свої 46 вона стала мамою для багатьох гімнасток Кропивницького. Разом з тренером Людмилою Виноградовою тренує сотню дівчаток, що мріють про великий спорт і вже сьогодні показують високі результати на різноманітних змаганнях та чемпіонатах України з художної гімнастики.

«Чуйна, доброзичлива, людина, що надає дітям крила, надихає, вкладає у дітей всі сили та душу, надійна опора та допомога», - так озиваються про неї батьки гімнасток.

Тренерка вже п’ятий рік бореться з онкозахворюваннями у вигляді злоякісних пухлин молочної залози та лівої легені. Київські лікарі дали надію і визначились з лікуванням. Вся гімнастична сім’я просить допомоги у небайдужих.

Кошти можна надсилати на картку ПриватБанку Ольги Гейдарової: 5168 7422 2560 1859.