Суд зобов’язав Добровеличківську ТВК розглянути документи кандидатів від «Європейської Солідарності»

Перегляди: 2031

Кіровоградський окружний адміністративний суд зобовʼязав Добровеличківську ТВК розглянути документи кандидатів від «Європейської Солідарності».

Про це CBN повідомив голова Кіровоградської територіальної організації «ЄС» Сергій Коваленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зокрема, Кіровоградський окружний адміністративний суд частково задовольнив позов Кіровоградської територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність» щодо визнання протиправним рішення Добровеличківської селищної територіальної виборчої комісії №6 від 25.09.2020 про відмову реєстрації списку кандидатів до ради Добровеличківської селищної територіальної громади на вибори до місцевих рад, що відбудуться 25 жовтня.

«Своїм рішенням суд визнав протиправною та скасував постанову Добровеличківської селищної територіальної виборчої комісії «Про відмову в отриманні документів для реєстрації кандидатів у депутати Добровеличківської селищної ради включених до Єдиного та територіальних виборчих списків Кіровоградської обласної організації Політичної партії «Європейська Солідарність».

Також суд зобов'язав Добровеличківську селищну ТВК не пізніше 2 днів від дня набрання цим рішенням законної сили розглянути документи, подані «Європейською Солідарністю» для реєстрації кандидатів у депутати», — наголосив Сергій Коваленко.

Рішення набире законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження, тобто, 3 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, на Кіровоградщині партії «Європейська солідарність» відмовили в реєстрації.