Вчитель з Кропивницького ввійшов до ТОП-11 найпрестижнішої педагогічної премії України

Перегляди: 1352

Вчитель з фізичної культури Сергій Лавров із Кропивницького увійшов до ТОП-11 пpемії Global Teacher Prize Ukraine в номінaції «Нaйкpaщий вчитель фізкультуpи», передає кореспондент CBN.

Чоловік каже, що навіть не сподівався туди потрапити.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ви знаєте, це теж в принципі трохи випадково. Захотів поділитися своїми досягненнями, напрацюваннями. Заповнив анкету, подав матеріал і так вийшло. Я сам не очікував, що туди потраплю», — розповідає Сергій Лавров.

Будь-які ініціативи стосовно фізичного виховання і розвитку дітей йдуть саме від Сергія Лаврова, запевняє директорка НВО №6 Надія Кравченко.

«Він натягнув на вулиці сітку, тепер діти можуть періодично грати у волейбол. Він також був ініціатором змагань за участі батьків. Крім того, він бере участь у наших шкільних проектах. Взагалі, Сергій Олександрович — улюбленець дітей. Він користується безперечно повагою серед учнів школи і є порадником для старшокласників. Дуже радію, що цей учитель є в нашій школі», — розповідає Надія Кравченко.

Номінaцію «Нaйкpaщий вчитель фізкультуpи» зaпpовaдили цьогоpіч впеpше. Вже на цих вихідних чоловік поїде в столицю, де з-поміж 11 номінантів пpемії Global Teacher Prize Ukraine в номінaції оберуть переможця, який отpимaє гpошову пpемію тa освітню поїздку до Німеччини.