ФК «Олександрія» мінімально поступився донецькому «Олімпіку»

Перегляди: 693

Команда Володимира Шарана за великих кадрових втрат, за суперечливого суддівства, граючи цілий тайм у меншості, проявила характер, але мінімально програла - 3:2, передає кореспондент CBN.

У матчі п’ятого туру Української Прем'єр-Ліги ФК «Олександрія» зустрічався на виїзді, на київському стадіоні «Динамо», з донецьким «Олімпіком».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нагадаємо, що в середу олександрійці перемогли в Кубку України петрівський «Інгулець». Донеччани не зіграли свій кубковий матч через спалах короновірусу в команді «ВПК-Агро». Тож, підопічні Ігоря Климовського зберегли більше сил. До того ж у команди Володимира Шарана були суттєві кадрові втрати. Через ушкодження не змогли вийти на поле Бухал, Шастал, Дубра Мірошниченко, Гордієнко, Грицук і Ковалець. Натомість «олімпійці» не мали проблем зі складом.

Із перших хвилин господарі поля пішли в атаку. Вже на восьмій хвилині донеччани вийшли вперед. Після удару Беніто м'яч від ноги Гречішкіна відскочив до Шахаба, який метрів із 14-ти невідпорно пробив -1:0. Згодом Владислав Бабогло вибив м'яч із лінії воріт після удару Максима Тейшейри. Ще в декількох епізодах ситуацію рятували захисники та голкіпер Юрій Паньків. Був свій шанс і в олександрійців. Артем Сітало не влучив у ворота метрів із 14-ти. І через декілька хвилин «Олімпік» подвоїв рахунок. Після подачі кутового Владислав Бабогло, який намагався завадити пробити Шахабу, вразив власні ворота -2:0. Господарі не зупинялися й створили ще декілька гольових шансів. Підвела реалізація. У гостей із вигідної позиції пробивав головою Артем Сітало - знову вище поперечини. До всіх проблем олександрійців травму ще отримав Валерій Лучкевич. Його замінив Максим Задерака. Наприкінці першого тайму арбітр Максим Козиряцький за гру рукою Бабогло призначив дуже суперечливий пенальті в ворота Юрія Паньківа, який реалізував Зотько - 3:0. А ще рефері вилучив Євгена Банаду за жорстку боротьбу проти Політила. Тож, олександрійці залишилися на цілий тайм у меншості, поступаючись - 3:0.

Підопічні Володимира Шарана не здалися на милість переможців. По перерві гості рішуче пішли вперед, створили декілька гольових нагод і один м’яч відіграли. З третього разу відзначився Артем Сітало, який вдало зіграв на добиванні – 3:1. Господарі поля грали більше по рахунку. Хоча декілька загроз воротам Юрія Паньківа донеччани створили. В олександрійців шанс повернути інтригу мав Максим Третьяков. Та на удар зі штрафного метрів із 16-ти хавбека гостей зреагував голкіпер «Олімпіка» Артем Кичак. Уже в компенсований час Максим Задерака заробив пенальті. Дмитро Гречишкин потужним ударом скоротив відставання до мінімуму – 3:2. На більше в хлопців Володимира Шарана не вистачило часу.