Кропивницькі софтболістки стали чемпіонками України

Перегляди: 1426

Софтбольна команда з Кропивницького виграла золоті медалі чемпіонату України втретє у своїй історії.

До цього золоті нагороди були завойовані в 2004 та 2008 роках. І ось через 12 років чемпіонський титул знову повертається до Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З п’ятої спроби дівчата з команди «СДЮШОР-ОШВСМ» нарешті перемогли у чемпіонській серії Суперфіналу проти «Західного вогню» (Рівне). Минулими вихідними у Кропивницькому суперниці зіграли два матча.

У першому виграли кропивничанки - 10:9, а у другому протиборстві софтболістки з Рівного взяли реванш -18:16. Таким чином, до Рівного команди відправилися за рахунку в серії - 1-1. 3 жовтня, у Рівному команда «СДЮШОР-ОШВСМ» з Кропивницького двічі здолала господарок - 17:15 та 9:7. У підсумку, підопічні Оксани Шанцової завершили серію у чотирьох матчах - 3-1, здобувши заслужені та довгоочікувані золоті нагороди.

Склад чемпіонської команди «СДЮШОР-ОШВСМ»: Юлія Малік (студентка факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка); Вікторія Крицька (студентка Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права імені М.П.Сая); Дар’я Кобилянська (студентка Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі); Анна Ходаковська (учениця ЗОШ №10); Вікторія Безлатня (учениця ЗОШ №10); Єлизавета Миронченко (учениця ЗОШ №20); Тетяна Жук (учениця ЗОШ №35); Тетяна Сівак (студентка Національного університету кораблебудування ім. адм. С.О.Макарова); Наталія Єлчіна учениця ЗОШ №26); Оксана Шанцова, граючий тренер, Василь Антошко, тренер.