На Кіровоградщині відмовили в реєстрації трьом партіям

Перегляди: 1220

У Кіровоградській області в реєстрації списків кандидатів у територіальних виборчих комісіях відмовили трьом політичним партіям, передає CBN з посиланням на громадянську мережу ОПОРА.

Мова йде про ВО «Свобода», «Наш край» та Партію пенсіонерів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Представники «Свободи» та «Нашого краю» заявили, що не позиватимуться до суду через відповідні рішення комісій. А представники Партії пенсіонерів України отримали відмову у суді щодо скасування рішення ТВК про відмову в реєстрації їхніх представників.

1 жовтня в Кіровоградському окружному адміністративному суді розглянули позов Кіровоградської обласної організації Партії пенсіонерів України щодо визнання протиправною та скасування постанови Новгородківської територіальної виборчої комісії Кіровоградської області 27 вересня №10 про відмову в реєстрації. Позивач зазначив у судовому засіданні, що представники партії подали всі документи, крім документів про внесення грошової застави. Суд відмовив у задоволенні позову. І постановив стягнути з Кіровоградської обласної організації Партії пенсіонерів України судовий збір 2102 гривні на користь бюджету України.

Нагадаємо, 25 жовтня відбудуться місцеві вибори.