У Кропивницькому вперше за 48 років капітально ремонтують міст через Інгул (ФОТО)

Перегляди: 5494

У Кропивницькому капітально ремонтують міст на вулиці Кропивницького через річку Інгул.

Як повідомили CBN у пресслужбі Агентства місцевих автомобільних доріг, споруду збудували у 1972 році, дотепер вона не ремонтувалася жодного разу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Провести аварійні роботи планують за три місяці. Займається ним ТОВ «Мостобудівельний загін №112».

Зараз підрядник демонтує зношені залізобетонні конструкції мостового полотна, загальна протяжність якого становить майже 51 погонний метр.

На новій монолітній залізобетонній плиті улаштують новий комплекс мостового полотна, який складається із рулонної мембранної гідроізоляції проїжджої частини мосту, нижнього дрібнозернистого асфальтобетонного та верхнього щебенево-мастикового асфальтобетонного шарів дорожнього одягу, пішохідних тротуарів із перильним огородженням та бар’єрної огорожі із гранітним бортовим каменем вздовж проїжджої частини.

Окрім цього, на споруді змонтують сучасну систему водовідводу та облаштують новий дорожній одяг на підходах до мосту, загальна протяжність яких становить 40 метрів. Після нанесуть розмітку.

Вартість капітального ремонту складає 22,5 мільйона гривень.