Голова ОДА зустрівся з Радою старійшин

Перегляди: 886

Голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко зустрівся з членами Ради старійшин області сьогодні, 7 жовтня, передає пресслужба облдержадміністрації.

Андрій Назаренко озвучив учасникам Ради старійшин основні пріоритети своєї роботи. Серед них назвав відновлення довіри до обласної влади, розкриття потенціалу регіону й популяризацію Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він зауважив, що стратегічним завданням для себе і команди бачить залучення інвестицій.

Андрій Назаренко наголосив на вазі управлінського досвіду та знань членів Ради старійшин. Відтак закликав дорадчий орган долучитися до підготовки пакету антикризових рішень.

«Переконаний, ваш досвід у розбудові, відродженні Кіровоградщини стане дуже корисним. Спільними зусиллями нам удасться досягти позитивних результатів», – зазначив голова облдержадміністрації.

Із Радою старійшин Андрій Назаренко обговорив проблеми молодіжної політики, викликів у агросекторі, питання посилення інформаційної роботи, розвиток спортивної галузі тощо.

Раду старійшин при голові Кіровоградської обласної державної адміністрації створили в лютому 2011 року.

До складу Ради входять відомі в регіоні колишні керівники органів державної влади, керівники промислових підприємств та агроформувань Олександр Березан, Володимир Богонос, Яків Бондар, Іван Владов, Тетяна Дмитренко, Федір Згривець, Григорій Клочек, Олександр Саінсус, Олександр Сергатий, Василь Сибірцев, Микола Суворов, Юрій Целих, Михайло Черновол, Віктор Щербина.

Головою Ради старійшин є почесний громадянин Кропивницького, у минулому голова облдержадміністрації та облради, а також представник президента в області Микола Сухомлин.