Голова правління «Кіровоградгазу» розповів про стан розрахунків тепловиків. Схоже, зима може бути холодною

Перегляди: 1237

Теплопостачальні підприємства Кропивницького, Світловодська та Олександрії винні ВАТ «Кіровоградгаз» за спожитий природний газ.

Про це на своїй сторінці у Facebook заявив голова правління ВАТ Сергій Осінський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«На сьоме жовтня стан справ з розрахунками за розподіл природного газу теплопостачальниками області виглядає так: 32,3 – підприємства Кропивницького, 9,87 боргують підприємства Олександрії, Світловодськ завинив 8, 149. Усе це, ясна річ, в мільйонах гривень», - написав він.

Сергій Осінський також додав: «Серед хороших новин: Кропивницька і Світловодська міські ради на своїх сесійних засіданнях винесли на обговорення тему розрахунку за розподіл спожитого газу. Думаю, це вірне господарське рішення. Сподіваюсь, його наслідки, тобто початок розрахунку, не за горами. А от про те, чи підіймав це питання на сесії міський голова Олександрії, я, на жаль, відомостей не маю. Хоч, як мені здається, тема забезпечення жителів міста теплом на початку жовтня дуже актуальна».

«Хотілося б, щоб початок опалювального сезону був своєчасним і безпроблемним», - резюмував голова правління ВАТ «Кіровоградгаз».