Компанія Kernel відкрила цілодобовий паркінг для вантажівок у Кропивницькому (ФОТО, ВІДЕО)

Перегляди: 1530

Kernel інвестує у відновлення транспортної інфраструктури України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щоб вантажні автомобілі, які перевозять насіння соняшника на олійноекстракційні заводи компанії, не обмежували прохідність легкового транспорту в містах, для них зводять спеціально обладнані майданчики. Перший безкоштовний паркінг відкрили у Кропивницькому, повідомили CBN у прес-службі компанії.

Kernel реалізовує програму з відновлення транспортної інфраструктури в регіонах присутності компанії. Наразі завершилося будівництво першого такого паркінгу для перевізників у Кропивницькому.

«Щороку зростає частка перевезень продукції автотранспортом. У 2019 році вона становила п’ять мільйонів тонн зернових та олійних культур, а в 2020-му - понад шість мільйонів тонн. Це значне навантаження автівок на вулиці населених пунктів, зокрема Кропивницького. Через це ми вирішили розвантажити місто від вантажівок і створити комфортні умови для перевізників-партнерів», - зазначив директор з логістики Kernel Микола Мірошниченко.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Директор з логістики Kernel Микола Мірошниченко[/caption]

Компанія орендувала ділянку площею понад два гектари на в’їзді до Кропивницького. Облаштувала й відкрила цілодобовий безкоштовний паркінг. Тут одночасно можуть перебувати до 80 вантажних автомобілів. Окрім паркомісць для вантажівок, на території збудували побутовий блок з місцями для відпочинку й харчування водіїв, санвузлами та душовими кабінами. Однак вони запрацюють після зняття карантинних обмежень.

«Водії можуть відпочити після дороги та не хвилюватися за вантаж, адже на стоянці встановлені камери відеоспостереження. Крім того, на пропускному пункті працює диспетчер. Водіїв завчасно повідомляють, коли їм потрібно заїжджати на завод для вивантаження», - сказав керівник відділу забезпечення автотранспортом Kernel Валерій Влас.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Керівник відділу забезпечення автотранспортом Kernel Валерій Влас[/caption]

Завдяки будівництву паркінгу на Придніпровському олійноекстракційному заводі збільшилися об’єми приймання сировини. Робота з перевізниками стала більш організованою та оперативною.

«Бачимо перші позитивні результати після відкриття паркінгу. Зараз можемо приймати більшу кількість автомобілів. Якщо раніше вивантаження вантажівки займало годину, то зараз — до 40 хвилин. Крім того, за добу приймаємо понад чотири тисячі тонн насіння. Це на 500 тонн більше, ніж до експлуатації паркінгу», - зауважив директор Придніпровського олійноекстракційного заводу (Kernel) Ярослав Григорчук.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Директор Придніпровського олійноекстракційного заводу (Kernel) Ярослав Григорчук[/caption]

Відзначають позитивні переваги й водії, які їздять Україною та працюють у різних умовах. Зараз вони з нетерпінням чекають відкриття побутового блоку.

«Раніше стояли на вулицях Кропивницького й мали елементарні незручності: відсутність туалету, душу. Зараз набагато комфортніше працювати. На паркінгу працюють охоронці, диспетчери, які завжди з нами на зв’язку», - розповів водій вантажівки Олексій Мемех.

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Водій вантажівки Олексій Мемех[/caption]

Як зазначив Микола Мірошниченко, Kernel і надалі інвестуватиме у розвиток інфраструктури України. Такі ж паркінги компанія вже будує в Чорноморську Одеської області та Старокостянтинові Хмельницької.

https://www.youtube.com/watch?v=cczS6TEsrGo&feature=emb_logo