У Кропивницькому вимагають заборонити рух зерновозів вулицями міста

Перегляди: 792

На сайті місцевих електронних петицій з’явилась пропозиція до жителів Кропивницького встати на захист доріг від руйнування великовантажними зерновозами, передає CBN.

«Ці автомобілі рухаються по вулиці Яновського групами по 2-3 машини цілодобово з явним перевищенням допустимої ваги зерна та перевищенням швидкості. Від їх руху виникають вибоїни і вичавлення асфальтового покриття, створюється гучний гуркіт і брязкання, двигтить земля і струсюються наші будинки. Від цього на стінах і стелях будинків виникають тріщини, які щороку потрібно ремонтувати. Від гуркоту вночі люди погано сплять», - написав у петиції кропивничанин Володимир Урсулов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він запропонував заборонити рух великовантажних зерновозів вулицями міста і вулицею Яновського зокрема, зобов’язати власників зерна та автоперевізників рухатись об’їзною дорогою та обмежити рух великовантажних автомобілів містом, зокрема вночі.

Кропивничанин впевнений, що проблему можна вирішити шляхом перемовин з власниками зерна та автоперевізниками