Прокуратура впіймала школу й ТОВ у Кропивницькому на махінаціях з газом

Перегляди: 771

Господарський суд Кіровоградської області задовольнив позовні вимоги Кіровоградської місцевої прокуратури до одного з постачальників природного газу щодо визнання недійсними 10 додаткових угод до договорів постачання природного газу на 2018-2019 роки та стягнення безпідставно сплачених коштів на загальну суму понад мільйон гривень.

Про це CBN повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ювенальні прокурори виявили за допомогою сайту «Прозоро» порушення при виконанні договорів, укладених між загальноосвітнім закладом Кропивницького та товариством з обмеженою відповідальністю щодо закупівлі природного газу на 2018 та 2019 роки.

Сторони безпідставно, всупереч положень статті 36 Закону України «Про публічні закупівлі» (в редакції на час виникнення правовідносин), внесли зміни до договорів, уклавши 10 додаткових угод про підвищення ціни газу без належного обґрунтування.

Незаконність укладених угод в судовому порядку довів відділ захисту прав дітей та протидії насильству Кіровоградської обласної прокуратури.