У Кропивницькому презентують спільний проект CBN та Прес-клубу реформ «ПроВибори» (анонс)

Перегляди: 782

Прес-конференція з приводу спільного проекту CBN та Прес-клубу реформ «ПроВибори», присвяченому місцевим виборам-2020, відбудеться о 12:00 у прес-центрі CBN в понеділок, 12 жовтня.

Вже понад десять років в обласному центрі щоразу, коли відбуваються вибори, громадська організація «Прес-клуб реформ» організовує для журналістів виборчий інформаційний марафон. Зазвичай проходять три або чотири прес-конференції у день виборів за участі політиків, експертів, журналістів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цієї осені громадськості презентують новий формат уже традиційного марафону – мова йде про спільний проект Прес-клубу реформ та «Центральноукраїнського бюро новин» (CBN).

У день виборів, 25 жовтня, прес-конференції будуть відбуватися на локації CBN за таким графіком: перша інформаційна сесія о 12:00, далі - о 14:00, 16:00 і фінальна прес-конференція - о 18:00. Під час інформаційних сесій мова йтиме про початок та перебіг місцевих виборів у Кропивницькому та на Кіровоградщині. Участь у сесіях політичні партії братимуть відповідно до попереднього жеребкування, яке відбудеться якраз під час прес-конференції 12 жовтня.

Спікерами під час прес-конференції виступлять:

  • Вадим Мурований, директор ТОВ «Центральноукраїнське бюро новин»;
  • Вікторія Талашкевич, координаторка Прес-клубу реформ.

12:00 12 жовтня, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).