Кропивничанина не переобрали президентом Федерації легкої атлетки України

Перегляди: 2082

Кропивничанина не переобрали президентом Федерації легкої атлетики України у Дніпрі вчора, 10 жовтня, під час звітно-виборчої конференції Федерації легкої атлетики України.

Головним питанням конференції були вибори президента та керівних органів української королеви спорту. На головну посаду в легкій атлетиці України претендували діючий очільник Федерації, наш земляк Ігор Гоцул та колишній міністр молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після доволі тривалого обговорення, делегати перейшли до виборів президента. Серед 27- ми делегатів із правом голосу за Ігоря Гоцула віддали голоси 11, за Равіля Сафіулліна - 16.

Таким чином, новим президентом ФЛАУ став Равіль Сафіуллін. А Ігор Гоцул в коментарі для СВN подякував землякам із Федерації легкої атлетики Кіровоградської області за те, що висунули його кандидатуру на посаду президента ФЛАУ. Ігор Євгенович також подякував усім колегам, з якими пощастило працювати на благо легкої атлетики із 2012 року й до теперішнього часу, та підкреслив, що його команді є чим пишатися. Він із повагою приймає вибір делегатів й надалі зосередиться на інших проектах та буде приділяти більше часу родині, яке потребує його уваги та підтримки.

Нагадаємо, що Ігор Гоцул уперше був обраний президентом ФЛАУ в 2012 році, а в 2016 році був переобраний на цю посаду. Одночасно з 2014 по 2019 рік працював першим заступником міністра молоді та спорту України. Із липня 2020 року – перший заступник Голови Державної служби України з питань праці.