«Олександрія сьогодні»: у гостях - Сергій Коваленко (ВІДЕО)

Перегляди: 2011

Гість програми «Олександрія сьогодні» - Сергій Коваленко, голова обласної організації політичної партії «Європейська Солідарність», колишній перший заступник голови Кіровоградської ОДА, директор департаменту з надання адміністративних послуг Кропивницької міської ради.

«На місцевих виборах "Європейська Солідарність" сподівається отримати суттєву підтримку виборців, оскільки наша команда – відомі, успішні люди. А головне, всі вони – патріоти свого краю, які щоденними справами доводять свою ефективність, - говорить Сергій Коваленко. - А ще ми плануємо об’єднати свої зусилля з новим керівником Олександрії, щоб підняти місто на новий рівень».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Аби плани втілилися в життя, «Європейська солідарність» одна з перших висловилася на підтримку Сергія Кузьменка у боротьбі за посаду міського голови Олександрії і закликає олександрійців, виборців об’єднатися і долучитися до команди розвитку міста.

«Олександрія сьогодні», телеканал «Вітер», понеділок, о 19:15. Ведуча програми - Ірина Балашова.