У Новоархангельську відкрили меморіал загиблим героям-землякам (ФОТО)

Перегляди: 1130

Напередодні Дня захисника України в центрі Новоархангельська урочисто відкрили меморіал воїнам, які загинули захищаючи суверенітет, незалежність та територіальну цілісність нашої держави, передає CBN з посиланням на facebook-сторінку Новоархангельської РДА.

Будівництво та відкриття меморіалу відбулося за сприянням районної громадської організації «Спілки учасників АТО», керівником якої є Руслан Садіков.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У заході взяли участь представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, засобів масової інформації, трудових колективів підприємств, установ, організацій, учасники операції об’єднаних сил, військовослужбовці, волонтери та жителі району.

Учасники акції говорили про події, які донині тривають на Сході України, про загиблих земляків, які віддали своє життя, захищаючи Україну, її народ від військової агресії сусідньої держави.

Вшанували загиблих воїнів-земляків військовими пострілами та роздали присутнім хліб пам’яті.

Молебень по загиблих відправив настоятель релігійної громади Кропивницької єпархії Православної Церкви України Новоархангельська протоієрей Ілля Сович.