У Кропивницькому під час учорашньої негоди травмувалися троє людей (ФОТО)

Перегляди: 3126

Близько 14:00 17 жовтня на території Кропивницького спостерігалось погіршення погодних умов у вигляді дощу, місцями сильного, поривів вітру 15-20 м/с, сильного буревію та смерчу.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби УДСНС в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Внаслідок погіршення погодних умов на території Старої Балашівки та Лелеківки пошкоджено близько 100 покрівель житлових будинків. Повалено більше 50 дерев.

Під час ускладнення погодних умов отримали травми три особи.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов до Управління ДСНС України в Кіровоградській області надійшло 46 заявок щодо надання допомоги з ліквідації наслідків негоди, з них:

  • 42 на розпилювання дерев та прибирання пошкоджених покрівель – станом на сьому ранку сьогодні, 18 жовтня, виконана 41 заявка;
  • чотири на відкачку дощових вод – виконані всі.

Вкрито поліетиленовою плівкою три житлові будинки малозабезпеченого населення на вулицях Гетьмана Сагайдачного та Пальміро Тольятті.

Крім того, рятувальники розгорнули мобільний пункт обігріву та польову кухню, де всі охочі можуть зігрітися та взяти кип’яток. Особовий склад пожежно-рятувальної служби області чергуватиме у пункті цілодобово.

Фотогалерея