На кропивницькому «Теплоенергетику» почали віддавати борги з зарплати

Перегляди: 829

Працівникам кропивницького комунального підприємства «Теплоенергетик» заборгували зарплати, починаючи з серпня, однак сьогодні, 21 жовтня, почали розраховуватись.

Про CBN розповів один зі співробітників КП, який попросив не називати його.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Нам винні гроші за половину серпня, за вересень і ось аванс за жовтень», - сказав він.

За словами нашого співрозмовника, справа до суду поки не дійшла. «Ми написали листи на міську владу, особисто нашому директору. Чекаємо, що буде далі, при цьому, звісно, будемо виконувати свої робочі обов’язки», - зазначив він.

«Уже гроші з казначейського рахунку тієї фіндопомоги, яку нам надала міськрада, надійшли на рахунки банку, де знаходяться зарплатні картки наших працівників, - прокоментував CBN ситуацію директор «Теплоенергетика» Олександр Чельник. - І сьогодні буквально протягом години, максимум півтори працівники отримають повний розрахунок із зарплати за серпень. Це близько 60 відсотків у нас була заборгованість за серпень. Зарплата за вересень, на жаль, поки що з тієї фінансової допомоги, яка була виділена підприємству на останній сесії… Ми просили багато, нам дали лише 19 мільйонів. З них ми 6 мільйонів перерахували електропостачальним організаціям, близько 3,9 мільйона пішло на заробітну плату, 2,6 мільйона зараз буде оплачено водоканалу. Гроші, що залишилися, призначаються для “Кіровоградгазу”».

На момент публікації цього матеріалу на картки працівників «Теплоенергетика» надійшла заборгованість за серпень.