БК «Золотий Вік» припинив боротьбу в Кубку України

Перегляди: 903

За підсумками двох матчів хлопці Андрія Бабенка поступилися представнику Вищої ліги із команди «СумДУ», повідомляє кореспондент CBN.

За обопільною домовленістю, обидва кубкові матчі між сумчанами, які виступають у Вищій лізі, та кропивничанами, які є одними із фаворитів Першої ліги, відбулися в Кропивницькому.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В суботньому протиборстві інтрига тримала вболівальників у напрузі від першої й до останньої секунди матчу. Суперники поперемінно виходили вперед й наздоганяли один одного. Перша та друга чверті поєдинку не виявили сильнішого — 19:19 та 21:21.

У третьому періоді сумчани відірвалися на два очки — 67:65. Та в четвертій десятихвилинці кропивничани за рахунок вдалих дій своїх лідерів Антона Мельника (22 очки та 9 підбирань) та Олександра Дробязка (26 очок та 11 підбирань), яких підтримав своєї натхненною грою Іван Рибченко (15 очок та 5 підбирань) в кінцівці змогли таки дотиснути номінальних господарів — 70:75.

Але втримати свою 5-ти очкову перевагу в сьогоднішньому матчі «золотим» не вдалося. Другий поєдинок сумчани провели більш зібрано та результативно. Хлопці Ярослава Ковальова захопили ініціативу з перших хвилин. Постійно та стабільно влучаючи з дальньої дистанції, сумчани не тільки швидко нівелювали перевагу кропивничан, але й забезпечили собі необхідний відрив.

Вже після першої чверті гості лідирували 22:32. І потім, як не намагалися підопічні Андрія Бабенка віднайти свою гру, наздогнати конкурентів їм не вдалося. Тим більше, що «студенти» упіймали кураж і продовжували «бомбардувати» наш кошик влучними кидками з далекої та середньої відстані.

Потрібно зазначити, що влучання триочкових у сумчан сягнули 54 відсотки (15 з 31) проти 18 відсотків (5 з 27) у нашої команди. А ще гості виграли боротьбу під щитами й менше помилялися. Тож фінальна сирена зафіксувала доволі впевнену перемогу «СумДУ» з рахунком 78:91. Тож «Золотий Вік» припинив боротьбу за Кубок України.