Кандидат каже, що меморандуми про чесні вибори нічого не варті

Перегляди: 999

Жодні вибори не проходять без певних організаційних або методичних проблем, заявив представник партії «Пропозиція» Юрій Семенюк.

Під час третьої інформаційної сесії від Прес-клубу реформ та CBN він відзначив, що перед кожними виборами представники партій підписують меморандуми про чесні вибори, але «вийдіть у місто, і ви побачите продовження рекламних кампаній».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Юрій Семенюк навів низку прикладів порушення виборчого законодавства на дільницях.

«На 835 дільниці відбулася підміна протоколів. До речі, такий факт був і у 2015 році, коли через неуважність членів комісій плутаються не лише номери виборчих дільниць і округів, а і прізвища», - розповів представник партії «Пропозиція».

На дільниці №821 відбувалося підвезення виборців, на 906-й фіксували підкуп виборців, на 862-й були винесені бюлетені з виборчої дільниці.

«Ми продовжимо контролювати ситуацію і не дамо зробити так, щоб фальсифікація стала масовим фактом, який може поставити під сумнів дійсне волевиявлення наших громадян», - заявив Юрій Семенюк.