На Кіровоградщині одна виборча комісія почала працювати з двома головами

Перегляди: 750

Виборча комісія на дільниці №350257 у селі Високі Байраки Кропивницького району почала працювати на 10 хвилин пізніше і з двома головами, передає CBN з посиланням на ГМ ОПОРА.

Кіровоградський окружний адміністративний суд 24 жовтня зобов’язав Великобайрацьку сільську ТВК повторно розглянути подання обласного осередку ПП «Слуга народу» про внесення змін до складу комісії №350257: замінити голову комісії Юлію Коваленко на Олену Фещікову та прийняти рішення з відповідності до вимог виборчого законодавства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Попередньо Великобайрацька ТВК за поданням партії «Слуга народу» призначила головою спочатку Юлію Коваленко, а пізніше – Олену Рещікову.

Останню ТВК призначила з процедурними порушеннями. У постанові суду прізвище кандидатки на голову зазначене помилково як «Фещікова». На засіданні ТВК 24 жовтня за кандидатуру Олени Рещіковоїна посаду голови ДВК члени комісії не проголосували.

Партія «Слуга народу» подала скаргу на Великобайрацьку ТВК.

Як повідомив спостерігач ОПОРИ, наразі на дільниці знаходяться дві голови. Вони чекають на постанову сільської територіально-виборчої комісії.