Олександр Горбунов: Такої кількості порушень, мабуть, не було ніколи

Перегляди: 995

Такої кількості порушень, мабуть, не було ніколи, вважає лідер обласного осередку партії «За майбутнє» Олександр Горбунов.

Під час другої інформаційної сесії від Прес-клубу реформ та CBN він наголосив, що спостерігачі від партії вже склали рекордну кількість протоколів з тих чи інших приводів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На його переконання, кричущою є ситуація, коли бюлетені на дільниці не відповідають виборчому округу.

«Територіальна комісія рекомендувала врахувати голоси за партію, а не рахувати голоси за кандидата. Але ми забуваємо, що в нас відкриті списки, кандидати підтягують партії. Чи не зашкодить це загальному рейтингу7 Чи не буде це впливати на загальний результат по даному округу, а значить, і на результат виборів?» — задався питанням Олександр Горбунов.

Він також відзрначив хаотичне розміщення інформації, що унеможливлює рівні умови для представлення виборцям кандидатів і партій.

«На сьогоднішній день вже зафіксовано масове підвезення до дільниць виборців, що являється кричущим порушенням. Я думаю, що буде відповідна реакція правоохоронних органів і всіх учасників виборчого процесу», — зазначив Олександр Горбунов.